google68b0d720c165ccad.html Informatie - www.disco-factory.com

Informatie - www.disco-factory.com

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Informatie

Wie zijn wij en wat doen we:

Wij zijn Robin Altena en Bart Beerten. Beiden zijn wij woonachtig in Groenlo. Wij werken in het animatie team van het grote vakantie park Marveld Recreatie. Hier verzorgen wij onder andere alle shows, musicals, theater en al het entertainment van licht en geluid. Dit werk doen we inmiddels al enige jaren.

Wij willen onze feestgangers entertainen en ze een zeer leuke avond laten beleven. Test uw kennis tijdens de hilarische quizzen en spellen die zijn gebaseerd op bekende TV-spelshows. Deze avond staat garant voor veel gezelligheid, showvermaak en dansplezier.

Hoe ziet een middag/avond eruit?

De avond zal beginnen met een set muziek. Na de eerste set komt er een quiz moment. Als deze quiz is afgelopen starten we direct met de tweede set muziek, na die set starten we met een spelelement. Na iedere set muziek volgt er een quiz of spelelement. U boekt een avond op basis van het aantal sets muziek. Kiest u voor 4 of 5 sets muziek, dan duurt de avond ongeveer 4,5 uur. Er is natuurlijk altijd een mogelijkheid om stukjes te doen en praatjes te houden. Als u dit van te voren doorgeeft kunnen we hiervoor samen een goede voorbereiding treffen.

Groepen:

Wij kunnen met onze eigen muziekinstallatie groepen bereiken tot ongeveer 400 personen. Zijn de groepen groter? Dat is geen probleem. Wij kunnen er dan geluidsapparatuur bij huren, de boekingsprijs zal dan hoger liggen.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu